Comité científico

Raúl Aguilar Cestero | @Raulaguicestero  

Doctor en historia, archivero y vocal de publicaciones de Archiveros sin Fronteras.

2aacf-vicen25c325a7 copia copia

Nuria Carreras Font | @NriaCarrerasFon 

Archivera del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya y Vicepresidenta de Archiveros sin Fronteras.

Sara Folch de la Fuente | @SaraFolch  

Archivera, vocal de trabajo de la Junta de la Associació d’Arxivers de Catalunya y vocal de cooperación de la Junta de Archiveros sin Fronteras.

Jordi Guixé i Corominas

Doctor en Historia por la Universidad de Barcelona y por la Universidad Paris III, Sorbonne-Nouvelle. Ha sido jefe de proyectos y patrimonio del Memorial Democràtico de la Generalitat de Catalunya. En la actualidad dirige el Observatorio Europeo de Memorias de la Universidad de Barcelona.

Pedro A. Larrègle Gilabert | @lagpeter 

Archivero de la Fundació Joan Miró y vocal de cooperación de la Junta de Archiveros sin Fronteras.

2aacf-vicen25c325a7 copia

Vicenç Ruiz Gómez | @arsnotariae 

Archivero de l’Arxiu Històric de Protocols de Barcelona, profesor de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents y vicepresidente de l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya.

9a5ca-javier2btebar

Javier Tébar Hurtado

Doctor en historia, profesor del Departamento de Historia Moderna y Contemporánea de la Universitat Autònoma de Barcelona y Director del Arxiu Històric de CCOO de Catalunya.

Anuncios
Ens plau comunicar-vos que Arxivers sense Fronteres i la campanya Banca Armada són els guanyadors ex aequo del 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal.
Agraïm per endavant, al Consell i Comitè de Concessió aquest reconeixement, que ens reforça en el nostre compromís mitjançant els valors de solidaritat i cooperació en la preservació del patrimoni documental que garanteix els drets humans, és testimoni de la identitat dels pobles i contribueix a la rendició de comptes i justícia posant-los a disposició de la societat.
El premi es lliurarà el pròxim divendres 6 d’octubre, a les 20.15 h, a la sala d’actes del Centre de Lectura de Reus.
http://www.arxivers.org/home/ca-ES/jornada-es/item/216-premi-memorial-josep-liesel Ja teniu a la vostra disposició el número 29 del nostre Butlletí! 
Bona lectura! 👨‍💻👩‍💻
goo.gl/fQDNCX
#solidaritatarxivística Ya tenéis disponible el número 29 de nuestro Boletín.
¡Buena lectura! 👨‍💻👩‍💻
goo.gl/h7qKV2
#solidaridadarchivística AsF us desitja a tots i totes una bona Diada Nacional de Catalunya! 
#diadanacionaldecatalunya #diada2017 @nurietacarreras, Presidenta d'AsF, durant la seva participació a la Jornada d'Arxius "A la recerca de la documentació indiana" parlant de l'arxiu dels catalans a l'Havana.
#begur #arxius #solidaritatarxivística #arxiverssensefronteres #casalscatalans #catalunya #havana #cuba El 8 de setembre AsF participa a la Jornada d'Arxius "A la recerca de la documentació indiana", explicant l'arxiu dels catalans a l'Havana.
#begur #catalunya #arxiverssensefronteres  #casalscatalans #solidaritatarxivística #promocionemelsarxius #arxius #girona Aquest dissabte AsF estarà present a la manifestació contra el terrorisme. No tenim por! 
#NoTincPor #TotsSomCatalunya Consulta tot el que vulguis saber sobre la Comunicació i les Publicacions d'Arxivers sense Fronteres al següent enllaç:
https://www.genial.ly/View/Index/59706aa0cd5f040e848b7f2a#page-1
#comunicació #arxiverssensefronteres #publicacions #solidaritatarxivística #dades #xarxessocials #butlletíasf #pàginaweb #arxius
A %d blogueros les gusta esto: