Revive las #AsF7J

 

12190097_326266447497591_8991566668486561530_n

¿Te perdiste nuestras VII Jornadas: Archivos, Derechos Humanos y Democracia? ¿No pudiste acudir? Aquí os dejamos una lista que encontrarás en nuestro canal de Youtube. Esta lista incluye 13 vídeos en los que encontrarás el acto de inauguración, todas las ponencias y el acto final o de clausura. ¡Revive el momento! ¡Vívelo por primera vez! en:

VII Jornadas de Archiveros sin Fronteras: Archivos, Derechos Humanos y Democracia | 20-21 Nov 2015

También te incluímos un conjunto de presentaciones con las fotografías que realizaron durante nuestras jornadas los fotógrafos Juan Alonso y Anna Esplandiu. Estas fotografías también las podréis encontrar en nuestro perfil de Facebook , así como también una pequeña selección de las mismas en nuestro Instagram.

Primera sesión: Los Archivos en Defensa de los Derechos Humanos

Fotografías: Juan Alonso ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Segunda sesión: Rémoras de un pasado convulso

Fotografías: Juan Alonso ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tercera sesión: Archivos, Acceso y Transparencia Democrática

Fotografías: Juan Alonso ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Una visión más artística de las VII Jornadas de Archiveros sin Fronteras: Archivos, Derechos Humanos y Democracia

Fotografías: Anna Esplandiu ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios
Ens plau comunicar-vos que Arxivers sense Fronteres i la campanya Banca Armada són els guanyadors ex aequo del 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal.
Agraïm per endavant, al Consell i Comitè de Concessió aquest reconeixement, que ens reforça en el nostre compromís mitjançant els valors de solidaritat i cooperació en la preservació del patrimoni documental que garanteix els drets humans, és testimoni de la identitat dels pobles i contribueix a la rendició de comptes i justícia posant-los a disposició de la societat.
El premi es lliurarà el pròxim divendres 6 d’octubre, a les 20.15 h, a la sala d’actes del Centre de Lectura de Reus.
http://www.arxivers.org/home/ca-ES/jornada-es/item/216-premi-memorial-josep-liesel Ja teniu a la vostra disposició el número 29 del nostre Butlletí! 
Bona lectura! 👨‍💻👩‍💻
goo.gl/fQDNCX
#solidaritatarxivística Ya tenéis disponible el número 29 de nuestro Boletín.
¡Buena lectura! 👨‍💻👩‍💻
goo.gl/h7qKV2
#solidaridadarchivística AsF us desitja a tots i totes una bona Diada Nacional de Catalunya! 
#diadanacionaldecatalunya #diada2017 @nurietacarreras, Presidenta d'AsF, durant la seva participació a la Jornada d'Arxius "A la recerca de la documentació indiana" parlant de l'arxiu dels catalans a l'Havana.
#begur #arxius #solidaritatarxivística #arxiverssensefronteres #casalscatalans #catalunya #havana #cuba El 8 de setembre AsF participa a la Jornada d'Arxius "A la recerca de la documentació indiana", explicant l'arxiu dels catalans a l'Havana.
#begur #catalunya #arxiverssensefronteres  #casalscatalans #solidaritatarxivística #promocionemelsarxius #arxius #girona Aquest dissabte AsF estarà present a la manifestació contra el terrorisme. No tenim por! 
#NoTincPor #TotsSomCatalunya Consulta tot el que vulguis saber sobre la Comunicació i les Publicacions d'Arxivers sense Fronteres al següent enllaç:
https://www.genial.ly/View/Index/59706aa0cd5f040e848b7f2a#page-1
#comunicació #arxiverssensefronteres #publicacions #solidaritatarxivística #dades #xarxessocials #butlletíasf #pàginaweb #arxius
A %d blogueros les gusta esto: