Revive las #AsF7J

 

12190097_326266447497591_8991566668486561530_n

¿Te perdiste nuestras VII Jornadas: Archivos, Derechos Humanos y Democracia? ¿No pudiste acudir? Aquí os dejamos una lista que encontrarás en nuestro canal de Youtube. Esta lista incluye 13 vídeos en los que encontrarás el acto de inauguración, todas las ponencias y el acto final o de clausura. ¡Revive el momento! ¡Vívelo por primera vez! en:

VII Jornadas de Archiveros sin Fronteras: Archivos, Derechos Humanos y Democracia | 20-21 Nov 2015

También te incluímos un conjunto de presentaciones con las fotografías que realizaron durante nuestras jornadas los fotógrafos Juan Alonso y Anna Esplandiu. Estas fotografías también las podréis encontrar en nuestro perfil de Facebook , así como también una pequeña selección de las mismas en nuestro Instagram.

Primera sesión: Los Archivos en Defensa de los Derechos Humanos

Fotografías: Juan Alonso ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Segunda sesión: Rémoras de un pasado convulso

Fotografías: Juan Alonso ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tercera sesión: Archivos, Acceso y Transparencia Democrática

Fotografías: Juan Alonso ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Una visión más artística de las VII Jornadas de Archiveros sin Fronteras: Archivos, Derechos Humanos y Democracia

Fotografías: Anna Esplandiu ©

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios
Us recomanem l’acte organitzat pels Amics de Ravensbrück amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonés “Homenatge a dues dones lluitadores: l’escriptora Antonia Rodrigo i la fotògrafa Pilar Aymerich”.
Data i hora: 27 de novembre a les 19:00 hores.
Lloc: Sala d’actes Ateneu Barcelonès (c/ canuda, N° 6).
#arxiverssensefronteres #arxius #ateneubarcelonès #dretshumans #dones #barcelona #catalunya Avui hem format part de les #8JornadesAAV de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians amb la participació de la presidenta d’AsF @nurietacarreras.
#arxiverssensefronteres #arxius #transparència #dretshumans #democràcia #comunitatvalenciana #memòriahistòrica AsF participa a les Jornades “Arxius per a la democràcia i el dret a la informació”.
#arxiverssensefronteres #jornades #dretalainformació #democràcia #arxius #arxiversvalencians #comunitatvalenciana El dia 24 d’octubre a les 19 h estarem a Lleida explicant qui sóm i què fem a la sala Jaume Magré, carrer Bisbe Torres, 2. Esteu tots convidats! ☺️
#arxiverssensefronteres #lleida #archiverossinfronteras #catalunya #pau #justícia #dretshumans #arxius #actes Aquest cap de setmana els nostres vocals de comunicació, difusió i publicacions han estat al Casal Català de Tolosa prospectant el seu Arxiu. Pròximament més informació! De moment donar les gràcies a la gent del Casal, sobretot al Roc, per fer-nos fàcil l'estada! ✌🏻
#tolosa #casalcatalàtolouse #tolouse #arxiverssensefronteres #arxius #casalscatalans #projectes Avui estem fent la junta a @llibrerialaie!
😊☕️👌🏻
#arxiverssensefronteres #solidaritatarxivística #llibrerialaie #barcelona #catalunya #arxius El Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal ha premiat enguany la tasca de l’ONG Arxivers sense Fronteres i la campanya Banca Armada. Amb aquest guardó dotat amb 8.000 euros, l’Associació Josep Vidal i Leche reconeix la tasca per recuperar la memòria col·lectiva dels pobles i per denunciar les inversions de les entitats financeres en la indústria armamentista.
@canalreus @nurietacarreras 
#arxiverssensefronteres #archivos #solidaritatarxivística #asf #canalreustv #archiverossinfronteras #arxius #tv #notícies #culturatgn #reus #catalunya Divendres 6 d'octubre a les 20:15 AsF rep el Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal 2017 a la sala del Centre de Lectura de Reus. Comunicado de AsF sobre los hechos ocurridos el 1 de octubre en Cataluña.
Comunicat en relació als fets succeïts l'1 d'octubre a Catalunya.
http://www.arxivers.org/home/images/COMUNICAT_1.pdf
A %d blogueros les gusta esto: